fbpx
Kennismaken? 085 130 64 58 - info@marketeagle.nl

SEO

Meer klanten bereiken, meer conversies of leads creëren of meer sollicitanten binnenhalen?

Conversies behalen doe je met SEO.

Op zoek naar nieuwe medewerkers, maar blijft de mailbox leeg? Leads nodig, maar blijven deze uit? Door met een doordachte SEO strategie je website te optimaliseren en een goede positie in de zoekmachine resultaten te behalen, zullen de conversies vanzelf volgen. We helpen je jouw type conversies te bereiken – of dat nou klanten, leads of sollicitanten zijn – en helpen je een goede positie te behouden in zoekmachines.

Waarom we dit doen

Zonder SEO bestaat je website praktisch gezien niet. Alleen als jouw doelgroep je vinden kan, kun je je online doelstellingen behalen. En wij helpen altijd graag om dit te bewerkstelligen!

1. Zorgt voor meer Traffic

Betere vindbaarheid dankzij SEO betekent ook meer traffic. Omdat jouw site hoog in de zoekmachine resultaten staat, is dit een van de eerste links waar mensen op zullen klikken.

2. Zorgt voor meer Conversies

Welke conversies je ook voor ogen hebt – meer klanten, leads, websitebezoeken, sollicitanten, downloads, etc. – dankzij de juiste inzet van SEO zul je deze ook behalen.

3. Zorgt voor meer Klanten

Je wilt hoe dan ook meer mensen bereiken met je website. Dankzij SEO gaat dit lukken en omdat er ook relevante traffic naar je site komt, zorgt dit dus ook voor meer klanten.

“De online vindbaarheid van ons advocatenkantoor in Google is met behulp van de professionals van MarketEagle substantieel verbeterd. Aantoonbaar is met dank aan MarketEagle het aantal nieuwe cliënten toegenomen.”
Annelies Jansen, Bernhaege Advocaten

Online Analyse

Stap 1 is een online analyse van jouw site. Dit omvat een SEO website scan, een Digitale Concurrentieanalyse en een KeyWord Analyse. We kijken naar verbeterpunten, jouw concurrenten en keywords. Deze KeyWords staan aan de basis voor het bepalen van de SEO strategie. Gelijktijdig onderzoeken we jouw doelgroep en hoe hen te bereiken.

SEO strategie

Alle input van de online analyse verwerken we in een SEO strategie, inclusief benodigde investeringen en de te verwachte resultaten mét concrete doelstellingen. Wij kunnen alle optimalisaties voor je uitvoeren, maar desgewenst kun je een deel, zoals nieuwe teksten schrijven, zelf doen.

Uitvoering en oplevering

Vervolgens gaan we alles uitvoeren en zorgen we dat de structuur van je site optimaal in orde. We richten gelijk de meetsystemen Google Analytics en de Google Search Console voor je in zodat we op basis van data strategische keuzes kunnen maken en (verbeter)acties kunnen bepalen om zo de online doelstellingen te realiseren.

Rapportages en optimalisatie

Periodiek mailen we rapportages die inzicht geven in de stand van zaken en geven wij direct aanbevelingen. Deze rapportages kunnen wij aanleveren voor o.a. Google Analytics, Google Adwords, SEO en alle social media kanalen (LinkedIn, Facebook, etc.). Ook plannen we een periodieke afspraak om alles te bespreken en eventuele vervolgacties uit te voeren. Zo begeleiden wij jullie proactief om online succesvol te kunnen zijn.