De mensen achter MarketEagle.

Wie we zijn.

Maak kennis met alle MarketEagles. Hier vind je alles over ons team dat bestaat uit bevlogen en ervaren marketeers en strategen. MarketEagle is een Growth Marketing-bureau. Wij helpen scale-ups en MKB-bedrijven om te groeien. Zo verbeteren wij de marketing-ROI door meer potentieel uit online te halen.

Dat betekent ook dat wij niet altijd zomaar ontwikkelen wat onze klanten aan ons vragen. Dat lijkt een beetje dwars. Maar wij vragen liever eerst naar de online doelstellingen en het waarom. Vaak beginnen we bij het ontwikkelen van een messcherpe strategie waarmee we gericht tot groei kunnen komen. Dan mouwen opstropen en aan de slag!

team marketeagle
team marketeagle

Al meer dan 7 jaar.

Ons verhaal.

MarketEagle is ontstaan vanuit een passie voor online marketing en ondernemerschap. We zijn oprecht betrokken en hebben een sterke focus op het realiseren van bedrijfsgroei voor onze klanten. Dat doen we door iedere keer een mix van marketingmiddelen en technieken in te zetten die past bij de situatie van onze klant. Goals, Grip, Grow, omdat we altijd vanuit doelstellingen werken. Grip omdat we een aanpak gebruiken die houvast geeft voor alle betrokkenen. Grow is de uitkomst van doelen stellen en grip creëren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of het project.

Al meer dan 7 jaar.

Ons verhaal.

MarketEagle is ontstaan vanuit een passie voor online marketing en ondernemerschap. We zijn oprecht betrokken en hebben een sterke focus op het realiseren van bedrijfsgroei voor onze klanten. Dat doen we door iedere keer een mix van marketingmiddelen en technieken in te zetten die past bij de situatie van onze klant. Goals, Grip, Grow, omdat we we altijd vanuit doelstellingen werken. Grip omdat we een aanpak gebruiken die houvast geeft voor alle betrokkenen. Grow is de uitkomst van doelen stellen en grip creëren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden of het project.

team marketeagle

Groei zit in ons DNA.

Onze cultuur.

We hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarbij we elke dag een beetje beter willen worden. Verantwoordelijkheid en vrijheid liggen dan ook in het team. Daarom vinden we proactiviteit, ondernemerschap en oplossingsgerichtheid belangrijk. Zo nemen we ons werk serieus, maar zien we ook overal de humor van in. Zo is het altijd gezellig op kantoor terwijl we wel veel gedaan krijgen – en goed ook. Want het belangrijkste: we werken allemaal keihard aan de groei van onze klanten, het individu én die van MarketEagle.

team marketeagle

Goals Grip Grow.

Onze waarden.

01. Verwachtingen overtreffen

We streven er altijd naar om verwachtingen te overtreffen. Dat betekent proactief handelen en betrokkenheid om succesvol te zijn voor onze klant en het team.

02. Doen wat je zegt

Afspraken komen we na. Als we iets zeggen of beloven, dan doen we dat ook. We zeggen trouwens ook wat we doen. In begrijpbare taal en op het juiste moment.

03. Eerlijk en direct

We zijn altijd eerlijk en direct, ook als de boodschap niet fijn is. Dat geeft duidelijkheid. Zo weet je wat je aan ons hebt en waar we voor staan. Hierbij gaan we voor het beste resultaat.

04. Proactief met energie

Proactief zoeken we nieuwe ontwikkelingen om toe te passen, voor onze klanten en onszelf. Blije klanten geven weer energie en inspiratie. Deze groeicirkel houden we graag aan.

05. Continu streven naar verbetering

Met het hele team zorgen we ervoor dat we iedere dag een beetje beter worden. We omarmen verandering en streven continu naar verbetering. Pas dan kun je groeien.

06. Hard werken en plezier maken

We werken hard en maken net zo veel plezier. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich continu ontwikkelt. Bij een goede balans komt het vuur vanzelf.

Meer groeipotentieel benutten?

Vertel ons je doelstellingen. Dan analyseren wij welke onbenutte groeikansen er zijn.