fbpx
Kennismaken? 085 130 64 58 - info@marketeagle.nl

Over ons

Kom bij ons werken
Wie we zijn

Ons Team

Eric
Growth Marketeer
Leon
Growth Marketeer
Iris
Content Marketeer
Guus
Kantoorhond
Bekijk vacatures
Wat we doen

Ons Bedrijf

MarketEagle is een Growth Marketing Bureau. Wij helpen start-ups en MKB bedrijven om te groeien. Wij verbeteren de ROI door meer potentieel uit online te halen.

Dat betekent dat wij niet altijd zomaar ontwikkelen wat onze klanten aan ons vragen. Dat lijkt een beetje dwars. Maar wij vragen liever eerst naar de online doelstellingen en het waarom. Vervolgens ontwikkelen wij een goed doordachte strategie waarmee we gericht tot groei kunnen komen. De kennis en ervaring van onze klant speelt daarin een belangrijke rol.

Dan gaan we aan de slag met de executie van de strategie en het realiseren van doelstellingen. Zo doen we dat de ene keer met een geautomatiseerde marketing en sales funnel, content marketing, advertentiecampagnes en conversie optimalisatie. De andere keer bouwen we een nieuwe website die vindbaar is in de zoekmachines en leads genereert.

Altijd middels een proactieve, no-nonsense en data gedreven aanpak met focus op resultaat. Zo werken wij 24/7 aan de (digitale) groeicijfers van onze klanten.

Wat zijn jouw doelstellingen? Wij zijn benieuwd, neem gerust contact met ons op.