fbpx
Kennismaken? 085 130 64 58 - info@marketeagle.nl

Online Marketing voor Tandartsen

Google is veruit de meest gebruikte en belangrijkste zoekmachine ter wereld. De vindbaarheid van je content is voornamelijk afhankelijk van hoe deze zoekmachine geoptimaliseerd is (SEO). Echter heeft dit alleen betrekking op de organische vindbaarheid van je pagina’s. Een aanvullend middel om meer bezoekers naar je website te krijgen, is zoekmachine adverteren (SEA). Door te adverteren in Google kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden de advertentie getoond moet worden. Voor de geadverteerde zoekresultaten wordt voornamelijk Google Ads (voorheen Google Adwords) gebruikt. Wanneer je op Google een zoekopdracht doet, worden bovenaan de geadverteerde resultaten getoond. Op deze manier zien zoekers de meest relevante advertentie als eerste resultaat.

Hoe gaat zoekmachine adverteren in zijn werk?

Op basis van hoe relevant het gezochte onderwerp is, worden zoekresultaten getoond. Je kunt je voorstellen dat op het zoekwoord ‘restaurant’ meer wordt gezocht dan op ‘instrumentenbouwer Hans de Louter’. Dit heeft als gevolg dat het relatief duurder is om te adverteren op het zoekwoord restaurant. Ook zullen er meer bedrijven zijn die op dat zoekwoord willen adverteren. Dan neemt de concurrentie toe. Verder is het zaak om je landingspagina zo goed mogelijk geoptimaliseerd te hebben op het specifieke onderwerp waarop je adverteert. Dat doe je door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Want daarmee zorg je voor relevantie en zul je hoger in de geadverteerde resultaten komen.

“Online vindbaarheid en onze aanmeldingsprocedure zijn sterk verbeterd t.o.v. oude situatie wat heeft geleid tot enorme groei van nieuwe cliënten.”

Peter Dros
Biologische Tandarts

Meer weten over online adverteren?

Wil je weten welke mogelijkheden online adverteren in jouw situatie biedt? Meer relevante traffic en potentiële klanten naar je website halen? Wij zijn benieuwd naar jouw doelstellingen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Dan kijken we samen met jou naar de beste opties om je online marketing te verbeteren.

Zo creëren we meer cliënten

Onze werkwijze is jouw succes

01. Analyse
02. Groeistrategie
03. Executie
04. Leren & Optimaliseren

Ja, ik wil meer cliënten