fbpx
Kennismaken? 085 130 64 58 - info@marketeagle.nl

Klanten

Wat Onze Klanten Zeggen

Reviews

“Ben erg tevreden met het resultaat en dat komt grotendeels door jullie instelling en inspanning. Ik vond het een zeer prettig project en dat kwam vooral door de combinatie van vlot schakelen en jullie professionele, kritische maar toch ook tolerante feedback. Echt klasse. Bedankt, groot compliment aan jou en je team!”

Robert Driessen
WTP Buynamics

“Al jaren waren we opzoek naar een partij die met ons en voor ons onze digitale marketing strategie vorm kon geven. MarketEagle werd ons aanbevolen vanuit ons netwerk en we wisten bij het eerste contact al direct, dit is een goede match. Dit werd mede ingegeven door de directe wijze van communiceren van Eric van Schouwenburg. Eric nam ons aan de hand en gaf duidelijk aan waarom we welke stappen moesten doorlopen. Niet alleen de geheel vernieuwde websites komen uit de koker van MarketEagle, maar ook de invullingen op Facebook en andere social media. Dankzij het team van MarketEagle zijn we met de juiste zoekwoorden goed te vinden in de Google zoekmachine en daardoor kunnen we met recht zeggen dat onze websites meer zijn dan een digitale folder. Onze websites zijn een uiting van onze kernwaarde.”

Albert Dominicus
Adagium bedrijfsoverdrachten

“Al jaren werken wij naar grote tevredenheid samen met het team van Online Marketing Bureau MarketEagle. Zij weten onze marketing doelen en wensen altijd met goed resultaat uit te voeren. Naast web development, content creatie en online vindbaarheid zijn wij ook erg tevreden over de hosting en social media marketing. Verder communiceren zij altijd snel en komen ze ook hun afspraken stipt na. De samenwerking is plezierig en persoonlijk. Onze aanbeveling heeft dit marketing bureau zeker!”

Charl van Liempd
Z!N telecom

“Superfijn online marketingbureau met een betrokken team van marketingspecialisten die je handige tools geven, een strategie met je uitzet en uitlegt hoe “online bedrijfsvoering” het beste voor je onderneming ingezet kan worden!”

Frank van der Wal
Labels for Little Ones

“We stonden voor de uitdaging dat we online meer sollicitanten wilden werven. Zo zijn we in overleg met MarketEagle gekomen tot het ontwikkelen van een werkenbij website. Het eindresultaat mag er zijn en is volledig naar onze wens. Als ik onze samenwerking met MarketEagle in een paar woorden zou moeten omschrijven komen “constructief meedenken en flexibiliteit” als eerste in mij op. MarketEagle staat altijd direct voor ons klaar om het mee op te lossen.”

Bram Adriaans
2Contact

“MarketEagle is al jaren voor Bernhaege Advocaten het Online Marketing Bureau dat ook daadwerkelijk resultaten voor ons boekt. De online vindbaarheid van ons advocatenkantoor in Google is met behulp van de professionals van MarketEagle substantieel verbeterd. Aantoonbaar is met dank aan MarketEagle het aantal nieuwe cliënten toegenomen. Van harte beveelt Bernhaege Advocaten dit Online Marketing Bureau aan bij iedereen die online het verschil wil maken.”

Annelies Jansen
Bernhaege Advocaten

“MarketEagle heeft mij zeer efficient bewust gemaakt van alle aspecten die komen kijken bij online vindbaarheid.Als sparringpartner en als technisch uitvoeders hebben ze met mij gebouwd aan een professionele goedlopende website.Een leerzaam proces, waarin je als ondernemer ook wordt uigedaagd om kritisch naar je boodschap, uitstraling en product te kijken.Je leert kijken, lezen en schrijven vanuit het perspectief van de online (potentiele) klant. De technische ondersteuning en toelichting is snel en efficiënt. Met name het totaalpakket van websitebouw, logo ontwerp, Social Media inrichting en instructie, maak dat er in relatief korte tijd veel kan worden bereikt. Inmiddels constateer ik dat de ranking van mijn website stijgt, en er meer mensen op mijn website terecht komen. Nu er een stevige basis is gelegd, is onderhoud en uitbreiding eenvoudig te realiseren. Met regelmaat krijg ik positieve reacties van klanten en officiële instanties betreffende de snelheid en leesbaarheid van mijn website op diverse apparaten (smartphone, tablets en PC’s). Samenwerking met MarketEagle heeft mij dit jaar geholpen online te professionaliseren.”

Rebecca van Emden
Birkman Professional

“Wij raden MarketEagle van harte aan! Ze hebben een nieuwe website voor ons gemaakt waar we heel blij mee zijn. Daarnaast hebben ze hun kennis van zaken goed aangewend en ons voorzien van vele handige adviezen wat betreft vindbaarheid creëren op organisch en Social Media gebied en Online Marketing in het algemeen. Het team van MarketEagle is professioneel, betrokken, empathisch en heel goed bereikbaar. Ze leveren ook nog eens een snelle service. Top prestatie!”

Brigitte van den Broek
Amici & Famiglia

“Mijn oude website was aan vervanging toe. Mijn doelstelling met Lusso Classic is niet zo zeer om te groeien in het aantal medewerkers. Wel wil ik groeien door meer mooie restauratieprojecten te doen van klassieke en moderne sportauto’s. Daar hoort ook bij meer rally en race preparaties en verkoop van auto’s in het segment waarin wij werken. Met het team van MarketEagle hebben we goed gekeken naar mijn toekomstvisie en doelstelling met Lusso Classics. Vervolgens is nieuwe en vindbare website gebouwd ter ondersteuning in het halen van die doelstellingen. De website is ook geschikt gemaakt om periodiek content toe te voegen die vindbaar is in de zoekmachines. Dat moet het bereik onder mijn doelgroep vergroten en dit soort leads voor me genereren. Ik ben erg tevreden over de aanpak van MarketEagle. Zij zijn in staat om strategisch de juiste kritische vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. Daardoor werd ik gedwongen om duidelijke uitspraken over mijn toekomstplaatje met Lusso te doen. Dat heeft me verder geholpen. Deze gesprekken zijn het uitgangspunt voor de nieuwe website geweest. Vervolgens is het project netjes afgerond en ben ik zeer tevreden over dit project.”

Roderick Eijsbouts
Lusso Classics

“Ook in de zorg is momenteel sprake van concurrentie. Na een grondige inventarisatie van onze wensen zijn twee nieuwe websites Mondzorg Maasdriel en Biologische Tandarts gerealiseerd door MarketEagle die geheel aan onze verwachtingen voldoen: vindbaarheid, duidelijkheid en aanmeldingsprocedure zijn sterk verbeterd t.o.v. oude situatie wat heeft geleid tot enorme aanwas van nieuwe cliënten. Tijdens het gehele proces is van begin tot eind duidelijk met ons gecommuniceerd.”

Peter Dros
Biologische Tandarts

“In 2018 heb ik MarketEagle benaderd met de vraag mijn bestaande website te vervangen voor een nieuwe. Inclusief het logo van mijn bedrijf. Al in de eerste informatieve gesprekken merkte ik dat de werkwijze van MarketEagle heel grondig is en de samenwerking over de lay-out en de teksten getuigen van een grote creativiteit. Ik werd volledig begeleid en zij regelden alles tot in de puntjes. Nu de nieuwe site enige maanden in de lucht is blijkt dat het werkt. De vindbaarheid is gestegen en van de bezoekers krijg ik complimenten over de site. Kortom ik heb een goeie investering gedaan en ben zeer tevreden. Ik kan MarketEagle van harte aanbevelen.”

George Smit
GEORGE SMIT lichtadvies

“Voor het verbeteren van mijn website en strategie heb ik hulp ingeschakeld van het online marketingbureau MarketEagle. Dankzij de inzet van deze experts is mijn website nu aantoonbaar beter vindbaar in de Google zoekmachine. Het is bovendien een fijn team om mee te werken. Ze bieden een prettige, professionele service en zijn altijd gemakkelijk te bereiken. Ook kan ik gerust alle vragen stellen die ik heb en word mij alles op geduldige manier uitgelegd. Ik raad MarketEagle van harte aan.”

Mariska van Vliet
Mariska van Vliet Uitvaartzorg
We gaan graag de uitdaging aan
Hoe kunnen we je helpen
Trots om voor te mogen werken
Onze klanten