Bereik je doelstellingen

Een nieuwe website laten maken.

Een goede website moet aanzetten tot de gewenste actie bij de doelgroep. Iemand heeft een behoefte of een probleem en wil daar een oplossing voor vinden. Dat betekent veelal dat je potentiële klant online naar een oplossing zoekt. Dan is het wenselijk dat de website goed vindbaar is en hoog in de zoekresultaten verschijnt. Denk vooraf goed na over wat het doel is van je nieuwe website. Dan kunnen we bepalen op welke manier we de pijlers techniek, design en content moeten inzetten.

Vraag een gratis SEO analyse aan.

  • Gratis website analyse t.w.v. € 360,-
  • Overzicht errors en issues die optimale vindbaarheid blokkeren.
  • 85% van de bedrijven laat omzet liggen.

Waarom een gratis SEO analyse doen?

De SEO analyse laat je zien waar de knelpunten voor een goede vindbaarheid op je huidige website liggen. Dit kan inzicht bieden in aan welke punten meer aandacht moet worden besteed op je nieuwe website.

Gratis SEO Analyse.

Gratis SEO Analyse.

eric van schouwenburg“Ontvang de analyse in 2 werkdagen.”
ERIC VAN SCHOUWENBURG

eric van schouwenburg“Ontvang de analyse in 2 werkdagen.”
ERIC VAN SCHOUWENBURG

Website laten maken?

Misschien ben je nu niet meer tevreden met het design, of wil je een website die super goed vindbaar is in de zoekmachines. Uiteindelijk wil je een website waarmee je bedrijf kan groeien door bijvoorbeeld meer nieuwe klanten of sollicitanten aan te trekken. Wat je reden ook is: MarketEagle kan je daarbij helpen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je nieuwe website er qua design goed uit komt te zien. Maar er is iets anders wat nog veel belangrijker is: het doel. Wat wil je bereiken met de website? Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je nieuwe website goed in elkaar zit qua design, techniek en content. Zo kun je daadwerkelijk de gestelde doelen gaan bereiken.

Dat betekent een site met een lekker design, aansprekende inhoud, optimale vindbaarheid en maximale beveiliging. Vanzelfsprekend is de website voorzien van een responsive design en werkt deze dus snel en prettig op ieder apparaat. Zo realiseren we een mooie website die aanzet tot de gewenste actie en die past bij jouw bedrijf.

Aanzetten tot de gewenste actie.

Een goede website moet aanzetten tot de gewenste actie bij de doelgroep. Iemand heeft een behoefte of een probleem en wil daar een oplossing voor vinden. Je potentiële klant gaat daar online naar op zoek, dus is het wenselijk dat jouw website goed vindbaar is en hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Eenmaal op de website beland is het van belang dat de potentiële klant de juiste informatie vindt die passend is bij de huidige fase van de klantreis. Is dat pas de oriëntatiefase, of is er al behoefte aan een kennismakingsgesprek? Deze inschatting is belangrijk, want je wil voorkomen dat je een ‘huwelijksaanzoek doet op je eerste date’. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de bezoeker de antwoorden vindt die hij of zij zoekt.

Om dit te bereiken is het van belang om de juiste balans te vinden tussen design, content (inhoud) en techniek. We zien regelmatig dat bedrijven zich voornamelijk richten op een mooi en strak design, maar te weinig aandacht besteden aan de andere twee aspecten. Het is ons specialisme om ervoor te zorgen dat websites er goed uitzien, vindbaar zijn, op de juiste manier informeren en aanzetten tot de gewenste actie.

Onze werkwijze.

We zorgen er natuurlijk graag voor dat jullie wensen en doelstellingen realiteit worden. Dat betekent dat wij volgens een beproefde projectaanpak werken. Daarnaast bekijken we wat er binnen het budget en de planning past, zodat we precies op jullie plannen aansluiten. Onze ervaring is dat een nauwe samenwerking met de klant leidt tot een optimaal resultaat. Onze aanpak bestaat daarbij uit de volgende stappen.

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat zijn je wensen voor je nieuwe website? Daarbij is het belangrijk om te weten wie de doelgroep is en wat wil je wilt bereiken met de website. Tijdens een eerste gesprek brengen we dat samen in kaart. Zodra kraakhelder is wat jij voor ogen hebt, denken we mee over een effectieve oplossing.
Vormgeving bepaalt je identiteit. Met de doelgroep en doelstellingen als uitgangspunt wordt het design op maat gemaakt en doen we aanpassingen, net zo lang tot je tevreden bent. We kunnen een compleet nieuw webdesign maken of gebruik maken van al bestaande designtemplates die we naar wens (op maat) maken.

Is er al een bestaande huisstijl en vormgeving aanwezig, dan verwerken we dat in het design. Wil je voor een nieuwe of opgefriste huisstijl gaan, dan is dat ook mogelijk. Zo sluit de nieuwe website en het ontwerp direct aan op waar je als bedrijf voor staat en kun je weer fris vooruit.

Zodra er een overtuigend ontwerp ligt, kan de ontwikkeling van de website beginnen. De nadruk ligt hierbij op een goede begeleiding tijdens het project. Tijdens het proces werken we op basis van een strakke planning en houden we je regelmatig op de hoogte van onze vorderingen. Gedurende het project zijn er meerdere feedbackrondes en kunnen we bijsturen waar nodig.

Voor livegang wordt alles goed getest en gecontroleerd. Zodra de gewenste aanpassingen zijn verwerkt en alle partijen tevreden zijn, kan de nieuwe website live en zullen we deze aanmelden in de Google-zoekmachine.

Tijdens de ontwikkelperiode en na livegang zorgen wij er voor dat de website up-to-date blijft op het gebied van techniek en beveiliging. Zo voeren we maandelijks alle updates door en controleren we of de website nog goed functioneert en beveiligd is. Zo blijf je bereikbaar voor je klanten en kom je niet voor verrassingen te staan.
Ontbreekt er toch nog iets, of wil je iets nieuws toevoegen aan je website? Het platform dat wij gebruiken zorgt ervoor dat er in de toekomst altijd relatief eenvoudig uitbreidingen in de functionaliteiten gedaan kunnen worden. Maar ook als er nieuwe online marketingstrategieën gekoppeld moeten worden aan de website. Geen enkel probleem!

Wij bouwen onze websites in WordPress. Dit platform (CMS) is ook voor jou als eindgebruiker zeer toegankelijk, waardoor je de inhoud van je website zelf kunt beheren en updaten. Zo kun je heel eenvoudig extra’s pagina’s of andere content toevoegen. Dit kunnen wij je uitleggen, maar je kunt het natuurlijk ook door MarketEagle laten uitvoeren.

Wil je een volgende stap zetten en aan de slag met online marketing om zo je bedrijf echt te laten groeien door meer klanten of nieuwe medewerkers te werven? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen met het bepalen van een online marketingstrategie.
website laten maken

Enkele van onze klanten.

bernhaege advocaten logo
biologische tandarts logo
supportpoints white logo
nederlandse dakdekkers associatie logo
emdrlab. logo
columbus republic logo

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig over wat we voor jou kunnen betekenen wat betreft het maken van een website of het werven van nieuwe klanten of sollicitanten? Neem dan contact met ons op. Ontdek met de gratis SEO analyse waar de verbeterpunten in je huidige website zitten.