fbpx
Kennismaken? 085 130 64 58 - info@marketeagle.nl

Goed en Functioneel Webdesign

Een bedrijf kan tegenwoordig bijna niet bestaan zonder online vindbaar te zijn. Echter is niet alleen vindbaarheid van belang voor je bedrijf. Je onderneming wordt gerepresenteerd door je online omgeving. Je wil niet dat klanten afgeschrikt worden door een niet goed functionerende website. Dat kan liggen aan technische aspecten van een website, maar ook aan inhoudelijke. Idealiter is je website toegankelijk en gebruikersvriendelijk. De invloed van webdesign is daarom zeer groot. Of u nu iets wilt presenteren, communiceren of bijvoorbeeld online verkopen. De bezoekers van uw site moeten de juiste informatie op het juiste moment in de juiste vorm vinden, begrijpen en gebruiken.

Hoe ziet een goed webdesign eruit?

Een goed webdesign dient meerdere functies. Overzicht creëren is een van de belangrijkste taken. Rust uitstralen is van belang omdat je bezoeker wil niet overspoelt worden met informatie. Kleuren, afbeeldingen en lettertypes hebben allen invloed op de overzichtelijkheid van een professionele website. Een ander aspect van een goed en responsive webdesign is een optimalisatie voor zowel desktop, tablet als smartphone. Uiteraard is dit niet een verplichting, maar voor veel doelgroepen is het gebruikelijk je zoekopdrachten via je mobiel te doen.

Webdesign bij MarketEagle

MarketEagle biedt diensten aan op het gebied van webdesign. We kunnen een bestaande website optimaliseren of een nieuwe website opzetten. Belangrijk hierbij om te weten is dat het een proces is dat hand in hand verloopt. Wees er gerust op, we werken met je mee om je eigen ‘look and feel’ te behouden. Als er een specifieke huisstijl aanwezig is kunnen we daarmee werken, anders helpen we je met het opzetten ervan.

Stappenplan webdesign

Aan het begin van webdesign staat voor ons eerst informatie vergaren. Wat is het doel van de website? Wie is de gebruiker en wat is zijn online gedrag? Eerste ideeën zullen uitgewerkt worden tot schetsen die tot de verbeelding spreken. Hierin bepalen we een pagina-indeling. Wanneer er een schets is waar je mee akkoord gaat, dan gaan we door met het ontwikkelen van wireframes. Op basis daarvan kunnen we nog enige aanpassingen doorwerken indien dat nodig is. Vervolgens worden de pagina’s ontwikkeld en de website laten maken.

Up and running, en nu?

De structuur van de website is nu bepaald. De functionaliteiten ervan zitten allemaal verwerkt en zowel de voorkant als de achterkant van de website. Al deze functionaliteiten blijven we uitgebreid testen, zodat de website optimaal blijft werken.

Interesse in het maken van een website of het verbeteren van je huidige webdesign? Neem dan contact met ons op, om jouw situatie onder de loep te nemen.

Maatwerk tot in de details

Als growth marketing bureau werken wij met een vaste aanpak waarin we voortdurend leren & optimaliseren. De data-gedreven marketing aanpak zorgt ervoor dat we data verzamelen. Data-analyses vanuit verschillende bronnen geven inzichten waarmee we de uitvoering verder kunnen optimaliseren. Meten is weten.

“Aantoonbaar is met dank aan MarketEagle het aantal nieuwe cliënten toegenomen. Het bureau voor iedereen die online het verschil wil maken.”

Annelies Jansen
Bernhaege Advocaten

“Online vindbaarheid en onze aanmeldingsprocedure zijn sterk verbeterd t.o.v. oude situatie wat heeft geleid tot enorme groei van nieuwe cliënten.”

Peter Dros
Biologische Tandarts

“Om meer kwalitatieve sollicitanten te kunnen werven, hebben wij samen met MarketEagle een nieuwe website gebouwd. Het eindresultaat mag er zijn.”

Bram Adriaans
2Contact